fbpx

Her er et billede af mig og vores smukke hingst Spirit i et stille øjeblik. Billeder af mig og mine dyr var noget af det jeg ønskede mig i 2009 og som jeg derfor har fået taget – til stor glæde for mig. Hvis du ikke har haft oplevelsen af, at få taget nogle billeder af dig selv som du virkelig er glad for, skal du få det gjort. Det er Line Thit Klein der har taget mine billeder og stylisten er den underskønne Christina Wedel.

Jeg har netop siddet og kigget på de ting  jeg vil implimentere i 2010. Listen har jeg lavet på nytårskur hos Pernille Melsted – en af de ting jeg vil gøre hvert år og som derfor står på min liste over ting jeg vil gøre en gang om året…

Andre ting som jeg skal i 2010 er, at pleje min eneboer – altså tilbringe nogle dag i træk for mig selv helt alene, tage Ranvitas fantastiske Feng Shui-uddannelse, på ferie i Thailand med min familie, gøre én wellness ting for mig selv hver måned og meget mere…

Jeg vil rigtig gerne høre, hvad du skal gøre for dig selv i 2010 – det skal være helt konkrete og målbare ting – ikke for min skyld, men for din egen.

Dette bliver en kort blog for jeg skal tilbage og arbejde på nye tekster til hjemmesiden – du finder siderne her til højre, så kan du efterhånden læse om de nye tiltag og se mit nye koncept.

Husk at hvis du skal med til tema-aften på mandag, skal du skrive en mail til mig for at melde dig til.
Glæder mig til at se dig ;0)