fbpx

Jeg har fået nogle søde mails, hvor klienter/læsere efterlyser både nyhedsbreve og blogindlæg..

Jeg ved godt her er lidt stille, men det er bare fordi jeg knokler for at kunne holde juleferie rigtig længe.. Som i mindst 1 måned.. Ja du læste rigtigt, jeg holder altid lang juleferie for jeg elsker jul og det at holde ferie med min dejlige familie..

Derfor har jeg ret travlt her op til julemåneden.. Jeg holder ikke fri hele december i år, det kan jeg ikke nå, men halvdelen skulle gerne være fri.

Har du spørgsmål til mig eller savner hjælp og øvelser til noget bestemt, så skriv det til mig enten her på bloggen eller i en mail på heksen@mariakaisa.dk, så vil jeg gøre mit yderste for at svare så hurtigt jeg kan.

Rigtig god julemåned til dig – husk nu at jul handler om det at hygge og være sammen.. Gå nogle lange ture, spil nogle spil, bag nogle lækre julekager og nyd hinanden – det er i hvertfald det jeg vil bruge min juleferie på..

Hvad er vigtigt for dig i forbindelse med jul – og hvordan sørger du for at julen bliver som du ønsker?