fbpx

Hvis du synes der er lidt stille her på bloggen, har du så ret… Jeg arbejder – og det koster tid og fordybelse. Jeg er ved at skrive nye tekster til denne hjemmeside – og lad mig bare indrømme det – jeg synes godt nok, at det med at sætte ord på er svært. I mit arbejde bruger jeg jo mest følelser, syn og fornemmelser, så det kræver virkelig at jeg bruger mig selv på en anden måde, når jeg, med ord, skal beskrive hvad jeg laver. Men jeg nyder også processen, selv om den så gør at jeg er lidt stille her, jeg får gået ture og søger også ro og klarhed hos hestene – godt jeg har begge dele lige rundt omkring mig, rigdom for mig…Hvad er en udfordring for dig?

Tiden til messer nærmer sig med hastige skridt…Første messe i år er Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Falconer, 5-7 februar. Jeg er på stand 161A – glæder mig til at se dig..
Jeg er som altid at finde på vores lille lokale messe i Asnæs, i år er det d. 6. og 7. marts, men du hører mere når vi er kommet lidt nærmere..