fbpx

BUSINESS SESSION

Vil du have afklaring på mulighederne i din forretning? En præcis plan for hvad næste (og de fremtidige) skridt i din business er? Klarhed over hvad det er der blokerer for at du har alle de kunder du drømmer om? Mit laserblik på dig og din forretning?

Det er bl.a. noget af det en businesssession med mig byder på.

Jeg har været fuldtidsselvstændig i mere end 18 år, og har i den grad skabt den forretning jeg drømte om, og meget mere til. Jeg laver kun det jeg brænder allermest for, bidrager kun med det der giver mig allermest glæde og arbejder kun det jeg har lyst til.

Derfor ved jeg, at jeg kan hjælpe dig med at give dig og din forretning et kæmpe spark fremad, mod alle de drømme og mål du har.

MEN det kræver noget af dig. Det kræver at du gør det vi aftaler, at du handler på de delmål vi sætter sammen i sessionen, at du ikke bruger din tid på overspringshandlinger.

✘ Du skal vide, at du ikke kan drømme eller meditere dig til succes. Ellers var du der jo nu

✘ Du skal vide, at det kræver et stykke arbejde at nå din succes, men det er et sjovt og transformerende stykke arbejde

✘ Du skal vide, at du er nød til at træde frem i lyset for at glæde verden med dit bidrag. Hvorfor være hemmelig når du har noget at bidrage med?

✘ Du skal vide, at jeg er med dig hele vejen. Jeg støtter, skubber og løfter dig skridt for skridt frem mod dine mål. Også når du spræller og hellere vil ligge på sofaen og se Netflix, i stedet for at komme ud i verden.

Skal du have min hjælp til at sparke r✶v?

Det foregår således

Du køber din session i min shop.

Straks efter modtager du nogle afklarende spørgsmål fra mig. Dem skal jeg have tilbage senest 2 hverdage før vores session

En session tager op til 2 timer, og foregår over Skype eller telefon.

PRIS kr. 2000.-

Du får, inden afslutning, en klar køreplan til hvad du nu skal gøre

Jeg ved at jeg kan hjælpe dig med at stå endnu stærkere i din forretning, hvis du vil.

Skal du have min hjælp til at sparke r*v, så book din session her

Du kan evt. vælge at opgradere med en businessfjernehealing oven i.