fbpx

Eller kan vi bare gøre noget for at få det bedre i vores hjem?”
Det sidste spørgsmål herover lyder jo for de fleste, som et spørgsmål for en boligindretningsekspert eller en feng shui-konsulent, men dette er faktisk stillet på mig i en mail i sidste uge..

Den kvinde der stillede det havde gjort alt hvad den fantastiske Feng Shui-konsulent sagde, men der var lige som stadig noget der ikke var helt ok.. Og jeg kender og beundrer virklig denne konsulent, hun kan sit kram, så jeg vidste med det samme at der skulle mere til.

Hun skrev sådan her til mig: “Jeg har mærket et kraftigt energiskifte i min mands og mit liv efter at vi er flyttet ind i vores drømmehus for lidt over et år siden. Huset er et meget gammelt hus og før vi flyttede ind boede der en familie her, hvor manden døde efter at have været virkelig syg i meget lang tid.

Det er som om vi, både min mand og jeg er forfulgt af store udfordringer, det er bare som om disse udfordringer er udefinerbare og som om de bliver os påført udefra – jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal beskrive dette, men det er en klar følelse vi begge har.

Nu skal der ske noget, spøgelser eller ej

Så nu skal der ske noget, kan du komme og fixe det, uanset om det er spøgelser eller bare noget dårlig energi?? sluttede kvinden sin mail

Og ja, det kan jeg. Det er jo en af de opgaver  jeg oftest laver her “i min lille butik”
Og jeg elsker det. Det gør sådan en forskel for dem der får renset huset og det hjælper jo også de afdøde videre , der er fanget i denne verden – så 2 fluer med et smæk.

Har vi spøgelser i vores hjem??

I december tager jeg den sidste tur til Jylland, så har du brug for at få renset dit hus og bor mellem Aalborg og Århus så er jeg her om eftermiddagen og først på aftenen d. 14. december. Du kan læse mere om mulighederne for husrensning lige her.

Nå jeg vil pakke, for i dag står den på Hvad tror du på-event hos Aller og jeg glæder mig til at møde en masse skønne mennesker, måske ses vi?

Rigtig god dag til dig

PS. Billedet er ikke af en afdød, men det ligner faktisk meget godt og derfor skulle det med – det er min smukke datter til hendes konfirmation, og hun er sprællevende og fuld af gode ideer.