fbpx

DE KOSMISKE LYSFESTDAGE.

 

Hvert år fra den 21. – 25. august (De kosmiske lysfestdage) samles store lysvæsener på De indre Planer. Disse væsener har megen opmærksomhed på de mennesker og dyr, som arbejder med lys og kærlighed på jorden.

Hver enkelt bliver ”gennemset”, og oppefra bliver der lagt en plan for det næste års arbejde.

Måske skal der skiftes hjælpere eller tilføres en større ildkraft, så vi kan gå ind i endnu stærkere sammenhænge – i et stærkere hjælpearbejde, måske også en åbning og støtte til nye arbejdsområder.

 

I perioden før De kosmiske Lysfestdage, arbejdes der kraftigt på forløsning af gamle mønstre, uhensigtsmæssige følelser, tanker og oplevelser – så man kan ”stå klar” til mødet med de væsener, som hjælper os videre i dagene/ nætterne 21. – 25. august.

 

Hele dette løft/energiskift kræver MEGET af os alle. Vi er måske trætte/ udmattede /urolige og indadvendte på grund af den tilførte højere energi. Kroppen laves om, så den kan bære nye og højere energier. Mønstre skal ryddes ud, og endnu engang skal vi kigge på dybtliggende følelser

 

Netop i år har energierne været utrolig stærke – udviklingen været mere hård end ellers, da der sker et stort energiskift overalt i Universet. Vores kroppe skal kunne følge med – derfor kræves der renselse på renselse – PÅ ALLE PLANER i os.

I ly af sommerens solkraft – er der blevet tilført os alle meget ild til denne dybtgående renselse. Vi er blevet trænet i at kunne få LYSET, KÆRLIGHEDEN, KRAFTEN, FREDEN og GLÆDEN ned igennem alle vores lag – helt ned i det tungeste fysiske – vores celler.

 

Vi er bevidste om at disse kraftfulde energier skal spredes på jordplan til vores medskabninger.