fbpx

Har du kigget godt på birketræerne? De er begyndt at tabe deres blade, et af de små tegn på at sommeren ikke varer evigt. Mig gør det ingenting, jeg elsker alle årstiderne. Foråret hvor alting spirer, det er som at vågne på ny og glæde sig til det nye år.
Sommeren med gæster i haven til sent om aftenen, haven i fuldt flor,  børn der bader og de lyse nætter. Efteråret, det at sætte sig indendørs med stearinlys og en god bog, mens regnen vælter ned, hestene i stalden der står og gumler mens mørket sænker sig, det at samles med børnene om eftermiddagen over the, brød, lektier og gode samtaler. Vinteren, hvor vi helst skal være sneet inde i 3-4 dage for at den har været rigtig, julehyggen, kælketure med røde kinder og rideture i det snedækkede landskab! Jeg er så glad for at bo netop hvor jeg gør, både på selve Næbbet men også bare det at bo her i lille Danmark. Jeg har boet i Brasilien med meget varme og sol hver dag, men er nu gladest for vores lille land på godt og ondt.

Jeg har oprettet en ny side med tilbud om forebyggelse eller håndtering af stress. Det er mere aktuelt end nogensinde før. Kurserne til forbyggelse tilbydes både til private og til virksomheder. Det er kursus over 2-3 dage, hvor vi vil lære at finde ud af årsager til at stressen opstår, hvordan vi håndterer den, men mest af alt at mærke vores krop og dens signaler, så vi kan undgå at at gå ned med stress. Det at navigere rundt i vores moderne samfund kræver at vi alle er nogle ballancekunstnere i størrer eller minder grad, det er muligt! Det kan bare være at det lige kræver en hjælpende hånd og et par dages kursus. 

Næbbet har også fået en ny samarbejdspartner, min skønne og fantastiske veninde gennem hele livet Ninia Bouet. Hun arbejder nu som erhvervscoach i sit firma Bouets Goal Counseling, hjemmesiden er ikke kommet op at stå endnu, men så snart den kommer op skal jeg nok give et link. Ninia og jeg samarbejder omkring tilbud til firmaer, vi tilbyder mange ting bl.a. optimering af afdelinger og medarbejdere , fysisk og psykisk wellnes-pakker der indbefatter alt fra massage, rygestophjælp, motion, kostvejledning, bedre samarbejde, mere overskud, ja kun den enkelte virksomhed sætter grænserne. Jeg glæder mig så meget til vores helt fantastiske samarbejde, Ninia du er bare en gave i mit liv!!!