fbpx

Mange har efterlyst en fuldmåneøvelse. Her er en nem og meget effektiv en, der også er en del af temaet i min Kaisainde Verden her i februar, som handler om solens og månens kraft og energi og hvordan vi udnytter disse fantastiske naturkræfter bedst mulig.

Her kommer en lille øvelser du kan bruge netop til at udnytte fuldmånens transformerende kraft.

Sæt dig, så du kan se månen i aften, enten inden for eller ude, alt efter hvor du sidder bedst og kan slappe af, uden at fryse.
Du skal nu åbne dig for månen og bede den om hjælp. Bare brug at par minutter på dette, hvis det er svært kan du f.eks. trække vejret op mod månen og mærke, hvordan du for hver vejrtrækning åbner dig mere og mere for månens stærke, feminine energi og lader den arbejde for og med dig.
Mærk hvordan månens stærke stråler og energi renser dig for det, du ikke længere har brug for, bare lad energien arbejde i for for dig.
Når du kan mærke, at du er klar til at sende ønsker ud for 2015, så send dem af sted, vel vidende at de bliver mødt, at der er uendelige ressourcer og, at Universet kun vil dig det godt
Afslut denne lille øvelse med at spørge månen om den har mere til dig. Sid et øjeblik og mærk hele din krop og træk vejret dybt og roligt.
Rigtig god fuldmåne