fbpx

Fuldmåne og kraftige energierHvad er det lige der sker??

Det spørgsmål har jeg fået både på mail, Facebook, telefon og sms her til morgen.
Der er heftige energier i gang, både pga fuldmånen i aften, men også pga de øvrige energier her i slutningen af 2013. Brug energien som en hjælpende hånd og udnyt de mange ressourcer naturen stiller til rådighed for dig.

Fuldmånen i aften er virkelig kraftig, og jeg vil opfordre dig til at bruge den som en hjælper til, at slippe alt det du ikke vil have med ind i 2014, og bede om det du gerne vil have, enten noget nyt eller hvad du gerne vil have meget mere af.

Her kommer en lille øvelser du kan bruge til netop dette:
Sæt dig, så du kan se månen i aften, enten inden for eller ude, alt efter hvor du sidder bedst og kan slappe af, uden at fryse.
Du skal nu åbne dig for månen og bede den om hjælp. Bare brug at par minutter på dette, hvis det er svært kan du f.eks. trække vejret op mod månen og mærke, hvordan du for hver vejrtrækning åbner dig mere og mere for månens stærke, feminine energi og lader den arbejde for og med dig.

Mærk hvordan månens stærke stråler og energi renser dig for det, du ikke længere har brug for, bare lad energien arbejde i for for dig.
Når du kan mærke, at du er klar til at sende ønsker ud for 2014, så send dem af sted, vel vidende at de bliver mødt, at der er uendelige ressourcer og, at Universet kun vil dig det godt <3
Afslut denne lille øvelse med at spørge månen om den har mere til dig. Sid et øjeblik og mærk hele din krop og træk vejret dybt og roligt.

Rigtig skøn fuldmåne til dig

Hvis du vil dele dine oplevelser med fuldmånen, så hop endelig over på min Facebook side lige her