fbpx

Så fine ser vores hvide høns ud. Sådan har de ikke altid set ud, faktisk langt fra…

Jeg vil gerne dele deres forvandling med dig, og måske inspirere dig til selv at medvirke til forvandling og bedre liv.

Her er hønsene og jeg på vej om med resterne af brødet fra vores morgenbord, det er derfor det foregår i løb. De hvide høns elsker også brød og alle de andre rester fra vores mad, lige som alle de andre høns. Og det er altså en gave at kunne gå ud med madrester til hønsene og så tage en håndfuld æg med ind.

De hvide skønheder er ikke begyndt at lægge æg endnu, men det varer ikke længe tror jeg, for de stortrives og nyder livet her på landet.

Sådan så de ud da de kom hertil sidst i februar. Det er burhøns som vi har adopteret

Sådan så de ud da de kom hertil sidst i februar. Det er burhøns som vi har adopteret, så de kan få et godt og normalt hønseliv.

Dette billede er fra første gang de var uden for sammen med de andre høns, lige først i marts. Og se lige hvordan de ser ud… Hold da op, hvor var de ikke ret pæne og meget meget bange..

Ingen vingefjer, halefjer og næsten ingen fjer på kroppen.. Godt de ser anderledes ud nu.

Ingen vingefjer, halefjer og næsten ingen fjer på kroppen.. Godt de ser anderledes ud nu.

Vores høns kommer fra Frie Vinger, (det tidligere Næsby Hønseri), det vil sige at det er gennem denne side på Facebook vi har fået dem. Nu er de blevet til smukke glade hvide landhøns, og det giver så meget mening for os, at medvirke til at også høns får del i vores dejlige liv her på Næbbet.