fbpx

Der er flere der så TV2 News i torsdags der har skrevet og spurgt om ikke jeg ville gentage eller skrive det jeg sagde om urter i News, og selvfølgelig vil jeg da det, så hen over de næste dage handler bloggen altså om urter.

brændenælder Jeg talte bl.a. om brændenælder. Brændenælder er helt utrolig gode, og deres effekt er nu også blevet videnskabeligt bevist, hurra. Jeg har altid et stort glas med tørrede brændenælder stående til brug hele vinteren.
Jeg har rigtig mange klienter med gigt og betændelse i leddene. Her er brændenældete noget af det mest effektive.
Hæld kogende vand over nogle brændenælder (selvfølgelig skal du bruge de friske så længe du kan finde dem og ellers bruger du nogle tørrede) og lad det trække i nogle minutter. Drik sådan 2-4 kopper dagligt og du vil hurtigt kunne mærke en forskel.
Brændenælder er også rigtig gode til at regulere kroppens stofskifte, så hvis du tager en brændenældetekur forår og efterår skulle dette hjælpe din krop til at holde stofskiftet på plads.

I morgen vil jeg fortælle om, hvorfor du altid skal have timian, enten på hylden eller udenfor din dør.

Har du spørgsmål så skriv dem endelig til mig her på bloggen eller på naebbet@naebbet.dk