fbpx

Energi Essenser

Energiessens ○ Påskeklokke

Påskeklokke essensen er for dig der vil videre nu.

Den har undertitlen Klarhed – Kærlighed – Ny Begyndelse.

For dig der er klar til at slippe alt det gamle du ikke skal bruge længere, og gå ad den vej du er født til at gå af. Dette gøres på en selvkærlig måde, med klarhed og overblik.

[maxbutton id=”25″]

Energiessens ○ Forglemmigej

Tillid – Ro – Nærvær

Forglemmigej essensen er for dig der er blevet svigtet, enten af andre eller af dig selv. Den er for dig der er i sorg eller har levet i sorg. For dig der er blevet væk fra dig selv, har glemt dig selv.

Denne essens giver dig en nærmest meditativ ro i både følelser og tanker. Den giver dig igen tillid til dig selv og livet, og gør dig igen nærværende i dit eget liv.

Det er netop derfor den har undertitlen Tillid – Ro – Nærvær

[maxbutton id=”26″]

Energiessens ○ Tulipa

Tulipa essensen er for dig der vil kunne mærke din egen kraft, energi og styrke igen.

Har du haft en hård periode, hvor du har været under pres og føler dig helt udkørt, så hjælper Tulipa essensen dig med at finde dine egne ressourcer og regenererer hele dit energetiske legeme. Og ydermere viser den dig også, hvordan du vender din kærlighed indad i stedet for kun af vende den udad.

[maxbutton id=”27″]

Om Mariakaisas Energi Essenser

Alle Mariakaisas Energi Essenser er lavet på mit skønne landsted Næbbet på den gamle Lammefjord i Odsherred. De er fremstillet på energier fra måne, sol, jord, vand, træer, blomster og krystaller.

De er fremstillet efter kanaliserede opskrifter fra min mentor, læremester og største inspiration, nemlig min mormor. Det er hende jeg har de fleste af mine evner fra, hende der har lært mig op siden jeg var 2 år. Og selv om hun døde for mange år siden, er der ingen tvivl om at denne serie af Energi essenser af frembragt på foranledning af hende.

Pris og fragt:

Alle Energi Essenser koster 280 kr.

Forsendelse til et sted i DK er inkluderet i prisen.

Bor du uden for Danmark, send da en mail til heksen@mariakaisa.dk