fbpx

Er hun ikke skøn og fantastisk? Det synes jeg…Denne smukke unge dame blev født i går, d. 4. maj 2010 lidt over 6.  Her på billedet er hun 9 timer gammel.
Hvad ved jeg om hende? Jeg ved, at hun
* er blid og fin
* har en fantastisk vilje
* har mod på livet
* er helt utrolig smuk
* skal være med til at vise spiseforstyrrelsespiger en masse om livsglæde
* skal være med på ridelejr i sommerferien
Men jeg ved ikke hvad hun skal hedde, endnu…Hun skal lige have lavet sit numeroskop, så hun får de optimale energier. Ja, det får alle vores føl lavet, nogen synes det er skørt, men sådan er der jo så forskellige meninger om alting. Jeg vil gøre mit til, at de kommer så godt ind i livet som muligt, det skylder jeg dem,når de vælger at komme til verden her hos mig og min dejlige familie.

Vi venter endnu et føl – det kommer også i maj, så der vil være meget “baby”snak her på bloggen, håber du bærer over med det, hvis det ikke er det du interessere dig mest for…
Men heste kan nu bruges til de mest fantastiske ting.
Jeg bruger dem i forbindelse med piger med spiseforstyrrelse, pigerne både rider på hestene, hvilket giver healing og aktiverer rod- og harackakra, og laver øvelser på ridebanen, hvor pigerne (og jeg) står på jorden og gør forskellige ting med hestene. Dette giver en super fornemmelse af, hvor godt det kan være at bruge sin krop som samtaleværktøj og hvor meget nemmere nogle ting er, når man er venner med sit “hylster”. Nå, nok om det – vil gå ud og nyde babyen som er på fold med sin mor i det dejlige solskin.