fbpx

Så er efterårets program så småt ved at være færdigt.
Til efteråret vil der blive meditationshold og tema-aftner både her på Næbbet og i Skindergade 28A.
Hvert meditationshold kommer til at være på en række på 5 gange, det bliver samme ugedag og  hveranden uge.
Tema-aftnerne kommer til at forløbe en gang pr. måned hvergang med et forskelligt tema. Temaerne vil bl.a. være clairvoyance og afdødekontakt, krystaller og deres mange anvendelser, skab det liv du ønsker med dine tanker og meget mere…
Jeg vil også udbyde chakrakursus i Skindergade, chakrakurset er det mest dybdegående og total transformerende og afbalancerende stykke  arbejde  du kan give din krop, sind og sjæl. Du får en værktøjskasse så du fra nu og i al fremtid selv kan holde dig i balance.
Vi vil komme til at bruge en hel dag på hvert chakra. Fysiske øvelser, meditationer, krystaller, bekræftelser bliver blandet med udrensning via lyd, maling og meget mere. Det bliver så fedt og jeg glælder mig så meget til denne rejse med dig.
Jeg kan fortælle dig, at det bliver et kursus over 4 weekends og at vi starter i september eller oktober. Vil du allerede nu reservere dig en plads, så send mig en mail, så vil du så snart de endelige datoer er på plads være mellem de første der får besked og der vil også blive en bonus til de hurtigste ;0)