fbpx

Her på Næbbet er sommeren så småt ved at indfinde sig. Vi går og venter på føl og forhåbentlig hundehvalpe. Derfor er både heste og hund gået på sommerferie allerede nu og deltager ikke lægere i behandlinger. Hestene er klar igen efter sommerferien, men Fricka – min skønne hund – er først på arbejde igen til oktober. Hvis du vil se mere til heste og hund kan du læse om dem her på deres hjemmeside.

Jeg søger kaniner til Aura-Somareadings så er det noget for dig er du velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf.

Jeg har selv fået nyt navn og hedder nu Mariakaisa Metha Elise Bruun. Jeg har været hos Lone Hertz og fået tjekket mit navn og ja, min fornemmelse var helt rigtig – der var noget galt. Det skulle gerne blive rettet nu, så der er skruet lidt ned for blusset den næste måned her på Næbbet. Det skal forståes på den måde at jeg selvfølgelig giver behandlinger i klinikken, men kurser og nye tiltag er på stand by indtil sidst i august, men her vender jeg så tilbage med fornyet styrke og energi. Har du fået lyst til at læse mere om Lone Hertz kan du se mere på hendes hjemmeside her