fbpx

Virkelig mange har skrevet og ringet til mig og spurgt om råd til, hvordan de kan afslutte dette ret vilde år fyldt med udfordringer på rigtig mange planer, og om de selv kan gøre noget for at gå ind i 2011 med en anden energi?
Og ja, det kan de bestemt..
Jeg har samlet mine allerbedste øvelser, meditationer og råd omkring lige netop dette, og mixet det hele til et miniseminar på 3 intensive timer.

Hvis du vil rense ud på tunge energier, få ryddet op i uheldige oplevelser og måske endda mønstre, få en indsigt i hvad alt det der skete i 2010 skal gøre godt for, er miniseminaret i morgen noget for dig.

Når du har sagt farvel til de ting du ikke ønsker at bære med ind i 2011, vil du lære, hvordan du tiltrækker lige netop det du har brug for. Lige netop det du ønsker dig af 2011. Hvad du gør for at være i endnu bedre flow. Hvordan du nemt og effektivt kan optimere lige netop den energi du ønsker dig mere af og mange andre meget effektive redskaber.

Hvornår kan jeg få alt dette?
Det kan du allerede i morgen, altså d. 15. december 2010 fra kl 17.00-20.00 på Islands Brygge. Nærmere bestemt Kigkurren 8E, 2300 Kbh.

Det må da være frygtelig dyrt?
Ja, det kan da godt være det må det, men det er det ikke. Din investering er kun 350,- kr.

Hvordan sikrer jeg mig en plads?
Du sender mig en mail pånaebbet@naebbet.dk, hvor du skriver Ryd op i dine energier i emnefeltet. I mailen skriver du dit navn, og at du gerne vil deltage, du kan også sende mig en sms på 26167473. Da det allerede er i morgen skal du bare medbringe pengene til miniseminaret.