fbpx

Der er mange klienter, der spørger mig, om ikke jeg kender nogle gode bøger, de kan have glæde af….
Jo, jeg kender mange og derfor vil jeg gerne dele denne bog med dig.

Den er bare så anbefalelsesværdig, underholdende, lærerig og skrevet så den kan læses mere end en gang.
Kort fortalt handler dennne spirituelle fabel om  en super dygtig og meget berømt advokat, der får hjertestop midt i retssalen og herefter tager til Østen og finder lykken og glæden ved livet. Han deler gerne ud af de redskaber han har fået på sit livsrejse og de er meget nemme at gå til og super effektive. Bogen kan sagtens læses som en almindelig roman og bare nydes i fulde drag.

Jeg vil til slut lige minde om, at Rebekka Leve kommer her på Næbbet og giver clarivoyance mandag d. 14. juni og der er stadig et par ledige pladser. Se mere i forrige blog.