fbpx

Sådan føles mit liv rigtig meget for tiden…. Der sker bare så mange gode ting og hvor er jeg dog taknemmelig for det..

Jeg har jo lige været en tur i Spanien og at få udvidet min Udvikling-med-heste-værktøjskasse.. Og det blev den.. Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med at tilføje alt det nye fantastiske – men først efterårsferie med min dejlige familie

Jeg kan næsten ikke venteDu skal da lige have et billede af en spansk himmel i 28 graders varme.

 

 

 

Noget andre af de ting jeg ikke kan vente med skal ske er:

* Af Puk og jeg skal holde den vildeste workshop om jordforbindelse – hvor vi selvfølgelig får hjælp af hestene. Også her sker der mirakler.

* At mit første online meditationshold snart går i luften, det bliver så stort og jeg glæder mig vildt til at dele dette med de af jer der har ønsket at gå til meditation hos mig, men som det ikke har været muligt for.

*At læse den artikel som Jyllands Posten bringer på søndag om, hvordan det er at være mig… Hmm det er jo altid spændende at se hvordan resultatet af interviews bliver, men jeg glæder mig..

PS. ved du forresten at der ligger en lille GRATIS guide til bedre søvn i shoppen på min hjemmeside.. Du kan hente den her, hvis du har lyst til og brug for sådan en