fbpx

Åhh hvor er det skønt. Det kan mærkes i alle celler – og også i jorden. Hvis du sætter dig ude og åbner hele dit energifelt så kan du både mærke og lugte det. Foråret nærmer sig

Jeg sidder  og ligger jo på jorden hele året, men der er altså noget helt særligt over foråret og energien der følger med. Næring, nydelse og spændstighed i alt hvad der rører på sig.
Så hvis du spørger mig, er det allerede nu ud og få tanket op i både cellerne og jordforbindelsen. Der skal ikke mere til, end at du lægger dig på jorden (brug et tæppe og måske et stykke plastic), åbner dit hjerte og trækker vejret ned i jorden. Jeg vil anbefale dig at ligge her ca en halv time.

Foråret nærmer sig. Erantis

Min påskeliljer titter op, erantis og vintergækker blomstrer og så er disse også begyndt at vokse frem

Foråret nærmer sig. Mælkebøtter

Nemlig nordens ruccola – mælkebøtterne.
Jeg spiser virkelig mange mælkebøtter, flest om foråret. Jeg kommer dem i smoothies, salat, pesto, på brødet eller pizza som de er, og alle andre steder jeg mangler noget styrke, sprødhed og forår i min mad.

Hvis du endnu ikke kan finde mælkebøtter så vil jeg varme anbefale dig denne skønne grønkålspesto. Jeg så den et sted for nogle uger siden, og har allerede lavet den flere gange – også selv om jeg lige har været 14 dage i Thailand, så den er virkelig lækker.

50 g grønkål
50 g mandler
3/4 dl vand
1/2 advokado
saften af 1/2 citron
3 fed hvidløg eller en håndfuld ramsløg (de er også begyndt at titte op)
Et lille drys karry
3 spsk gærflager, hvis du kan lide ostesmagen – jeg synes det er så lækkert
Et godt drys havsalt (vent med at komme dette i, til du smager til efter du har blendet)

Blend det hele og smag til med salt og måske ekstra citron.

MUMS og velbekommen