fbpx

Som noget helt særligt tilbyder jeg behandlinger i København d. 17. og 18. december. Så kunne du godt trænge til et møde med din krop her midt i juleriet, få svar på nogle spørgsmål du tumler med, få lidt ro i krop og hoved, slippe nogle spændinger i nakke, skulder og ryg eller andet af den slags – så book en tid en af de nærmeste dage ellers er det måske for sent!

Her på Næbbet bruges meget af tiden i december på hygge, vi har indstillet ridningen og holder aktiviteter ud af huset nede på et minimum. Vi vil bare  hygge – hygge med hinanden, hygge med gode venner og ikke mindst hygge alene! For nogen lyder det måske mærkeligt at man kan hygge alene, men det er vi alle i vores familie gode til! Vi hygge alene på hver vores måde, Falke går ind på værelset, sætter Shakira på og bygger Lego. Nathalie tager et par hunde og en hest og går en laaang tur, gerne et par timer eller lukker sig inde på værelset med en kande the og et par hundrede sider i en god bog, Casper går ude og rodet med et eller andet – meget af hans tid går dog med at lave på den nye klinik og hvor er jeg dog taknemmelig for det. I kan glæde jer til at se den – det er det labreste lokale med masser af ovenlys og udsigt ud over markerne. Jeg hygger nok meget som Nathalie, tager dog bare hundene en tur i skoven, mit absolutte farvoritsted for at tømme hovedet for tanker, jeg er ikke i tvivl om at jeg har levet flere liv som skovheks, er der ikke skoven med hunde, er sofaen med the og en tyk bog et godt alternativ. Jeg er begyndt at læse krimier, det er dog først her i 2008 jeg er begyndt på det, men har så også læst mange tusinde sider krimistof det sidste år – tak til Stieg Larsson for at åbne mine øjne for det genre!!

Det nye barn er en anden side af Næbbets Healing, den er kommet til at hedde Succesfuldt Samarbejde Sådan!  Du kan følge det her på www.succesfuldtsamarbejde.dk ,meld dig gerne til nyhedsbrevet også. Succesfuldtsamarbejde henvender sig til firmaer med alt det jeg kan. Jeg har længe gået og tænkt at det er spild af ressourcer, når virksomheder ikke udnytter deres medarbejders fulde potentiale, nogen gang ved de slet ikke at det er der.
For ligesom at få konceptet på plads og pakket det, så også erhvervslivet kan forstå hvad jeg skriver, har jeg fået hjælp af en helt fantastisk kvinde, Mette Holbæk, du kan læse mere om hende på hendes hjemmeside her
Hvis du på nogen måde kan deltage i hendes Business Bootcamp skal du tage og gøre det, Mette og Pernille er virkelig nogle kvinder der sparker røv – undskyld udtrykket – det er bare det eneste der virkelig beskriver disse vidunderlige kvinder!!

Til sidst vil jeg ønske dig en rigtig dejlig december måned, husk at nyde måneden, dine kære, men allermest dig selv!