Krystal pakkekalender 2018

DKK750.00

24 energifyldte smukke krystaller

Forkæler du også altid alle andre? NU er det din tur til at blive forkælet. Jeg har igen i år lavet en pakkekalender til dig, der vil forkæles, eller virkelig vil forkæle en du elsker. Hver eneste dag i december får du en gave med en smuk krystal og en forklaring på, hvad det er for en krystal, og hvad den gør, altså ud over at være smuk og nærmest magisk.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Forkæl dig selv eller en du holder af

Forkæler du også altid alle andre? NU er det din tur til at blive forkælet. Jeg har i år lavet en pakkekalender til dig, der vil forkæles, eller virkelig vil forkæle en du elsker.

Du får en energifyldt og fuldstændig fantastisk krystalpakkekalender. JA, en pakkekalender fyldt med de smukkeste og mest fantastiske krystaller. Jeg vælger de bedste og mest kraftfulde krystaller, og pakker dem i en masse forskellige kombinationer. Intet er tilfældigt, så derfor ved jeg, at du får netop de krystaller du har brug for.

Hver eneste dag får du en gave med en smuk krystal og en forklaring på, hvad det er for en krystal, og hvad den gør, altså ud over at være smuk og nærmest magisk.. Alle krystaller indeholder energi, der styrker, renser eller hjælper dig. Denne nyttige viden får du også i din pakkekalender.

Pakkekalender med 24 forskellige energifyldte smukke krystaller 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Anvendelse

Hele kroppen

Chakra

, , , , , ,

1 anmeldelse af Krystal pakkekalender 2018

 1. Nina

  “Hver dag i december var der en helt speciel stemning omkring åbningen af krystal-kalenderen. Der var magi i luften, forventningens glæde – lige som da drengene var små (nu 13/15 år). Selv min mand fulgte spændt med.
  Alle var nysgerrige på, hvad der var bag lågen og hvad dagens krystal kunne.
  Vi var helt enige om, at alle krystaller gik til de rigtige, som lige netop havde brug for det, som krystallen den pågældende dag gav. Og det gav anledning til mange gode samtaler helt ind i januar – og selv om det er næsten et år siden nu, så ligger de fleste krystaller enten under hovedpuden, på natbordet eller i en lomme. Og nogle krystaller har været lånt ud til trængende.
  Magien og glæden er helt klart langtidsholdbar :o)
  Jeg ku’ godt unde at flere fik denne helt anderledes, skønne og hvertevarme oplevelse hver dag i december <3"
  Kærlig hilsen
  Nina

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *