fbpx

Kaisainde Verden – online klub

DKK425.00DKK992.50

Online Univers for dig der tager dig selv og din kraft alvorligt

En verden fuld af energi!

Du får adgang til min Kaisainde Verden – min online klub, som er fyldt med viden, inspiration og øvelser, til dig, som elsker udvikling og som ønsker at stå stærkere i dig selv og dermed i dit liv.

Hver eneste måned får du adgang til nyt materiale. Det kan være et nyt tema med viden, øvelser og meditationer, et ekspertinterview med et menneske jeg ved vil inspirere dig og bidrage til ny viden, et Q&A-Call med mig – hvor du kan stille mig spørgsmål, og jeg giver dig rådgivning og sparring eller en workshop eller et fysisk møde kun for medlemmer af min Kaisainde Verden.

Ubegrænset online adgang

Du kan bruge materialet igen og igen, nøjagtig når det passer dig, for du har ubegrænset online adgang alle døgnets 24 timer via din computer, smartphone, Ipad osv., så længe du er medlem af Kaisainde Verdenen.

Kaisainde Verden er for dig der har lyst til, hver måned, at komme nærmere dig selv, din indre kraft og i energimæssig balance. Hver måned vil jeg lægge nyt materiale op på denne side, så du hele tiden får min hjælp til at holde fokus på vejen mod din kerne.

Læs mere om Kaisainde Verden og hvordan du tilmelder dig på mariakaisa.dk/kaisainde-verden/

Ryd

Beskrivelse

Yderligere information

Chakra

, , , , , ,

Stjernetegn

, , , , , , , , , , ,

Vælg variant

Kaisainde Verden – 12 måneder, Kaisainde Verden – 3 måneder, Kaisainde Verden – 6 måneder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kaisainde Verden – online klub”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *