fbpx

“Mariakaisa er en unik kvinde, og den viden og den sparring, du får herinde i dette fantastiske forum, er berigende og får dig til at vokse som menneske. Du vil få hjælp til mange aspekter af dit liv, redskaber og viden du kan bruge igen og igen resten af dit liv – så jeg kan varmt anbefale medlemskab af min Kaisainde Verden”

En verden fuld af energi!

Du får adgang til min Kaisainde Verden – min online klub, som er fyldt med viden, inspiration og øvelser, til dig, som elsker udvikling og som ønsker at stå stærkere i dig selv og dermed i dit liv.

Hver eneste måned får du adgang til nyt materiale. Det kan være et nyt tema med viden, øvelser og meditationer, et ekspertinterview med et menneske jeg ved vil inspirere dig og bidrage til ny viden, et Q&A-Call med mig – hvor du kan stille mig spørgsmål, og jeg giver dig rådgivning og sparring eller en workshop eller et fysisk møde kun for medlemmer af min Kaisainde Verden.

Ubegrænset online adgang

Du kan bruge materialet igen og igen, nøjagtig når det passer dig, for du har ubegrænset online adgang alle døgnets 24 timer via din computer, smartphone, Ipad osv., så længe du er medlem af Kaisainde Verdenen

Min Kaisainde Verden online klub
“Herhjemme har vi været med begge gange. Og det er en fantastisk rejse at være på, især sammen med sin partner. Vi har virkelig kunnet dele meget og oplevet nye sider af os selv og hinanden. Det har helt sikkert været medvirkende til at føre os endnu tættere sammen. Vi har altid begge været meget i vores hoveder og er sådan nogle der tænker alt for meget.

Chakratouren har hjulpet os ned i kroppen og lært os hvor værdifuldt det er at kunne være groundede. Udbyttet af Touren er så stort. Vi gennemgik en forvandling og blev mere os i os selv.

Tusind tak til dig, Mariakaisa for dit kæmpe stykke arbejde, der rykker så meget for en. Alle burde prøve!””

Charlotte

Min Kaisainde Verden online klub

Måske er du også nysgerrig…

Baggrunden for at stifte Kaisainde verden, er at jeg møder mange mennesker der er nysgerrige på mit daglige virker, og hvilke redskaber jeg bruger i min praksis.

Vil du også gerne vide mere om emner som ..

 • jordforbindelse
 • chakra
 • balance i hverdagen
 • naturens kraft
 • bekræftelser og visualisering
 • krystaller
 • meditation
 • personlig styrke og visdom

og mange, mange flere emner som jeg konstant beskæftiger mig med, så meld dig ind i Kaisainde Verden.

Som medlem af Kaisainde Verden får du…

Kaisainde verden

Dybdegående viden om hvert tema

Du får adgang til mere end 25 inspirerende emner du alle kan bruge i din hverdag

Kaisainde verden

Øvelser og WorkSheets

Du får øvelserne både som lydfiler og pdf’er, så uanset om du inspireres bedst ved at lytte eller skrive, er her noget for dig

Kaisainde verden

Audio og video

Du får din viden både som lydfiler og små videoer
Alle delt overskueligt op, så du nemt kan finde det du har brug for

Kaisainde verden

Lukket forum på Facebook

Du kommer med i en fuldstændig fantastisk gruppe på Facebook.
Dette støttende og opløftende energifællesskab er en uvurderlig del af Kaisainde Verdenen

Svar på spørgsmål i Min Kaisainde Verden

Input og svar på spørgsmål

I den lukkede Facebook gruppe kan du stille mig dine spørgsmål. Du får nemlig udvidet adgang til min viden som medlem af Kaisainde Verdenen via Q&A calls og arrangementer kun for jer

Kaisainde verden

Adgang lige når det passer dig

Du har ubegrænset online adgang alle døgnets 24 timer via din computer, smartphone, Ipad osv., så længe du er medlem

Hver måned får du enten:

 • Et nyt tema med tilhørende lydfiler, videoer og pdf’er
 • Et Q&A-Call med mig – hvor du live kan stille mig spørgsmål, og jeg giver dig rådgivning og sparring
 • Et nyt ekspertinterview med et mennesker jeg ved vil inspirere dig, og bidrage til din viden og udvikling
 • Et fysisk møde eller en workshop kun for dig der er medlem af Kaisainde Verdenen
 • Du har altid adgang til vores lukkede Facebookgruppe, hvor du trygt kan dele dine oplevelser og spørge de andre Kaisainder til råds

Et eksempel på et tema kunne være:

 • Velkomstvideo
 • Lydfil med gennemgang af månedens tema – mp3 
 • Oversigt, super nem, overskuelig og uundværlig – pdf
 • Meditation, en meditation din arbejdsbog tager udgangspunkt i – mp3
 • Worksheet, altså din arbejdsbog til månedens tema – pdf
 • Dokument/test  – pdf
 • Oversigter – pdf
Mariakaisa det er simpelt sådan et imponerende arbejde, du har lavet med denne chakratour – og ikke nok med det, hver eneste dag giver du sparring og støtte herinde.

Wow! Du er så sej, tak for dig!”

“Mariakaisa er en unik kvinde, og den viden og den sparring, du får herinde i dette fantastiske forum, er berigende og får dig til at vokse som menneske. Du vil vil få hjælp til mange aspekter af dit liv, og de redskaber og den viden, du får, kan du bruge igen og igen resten af dit liv, så jeg kan varmt anbefale medlemskab”

Min Kaisainde Verden online klub

Sådan fungerer det

Du tegner et abonnement, der kører, indtil du opsiger det. Ligesom når du melder dig ind i fodboldklubben eller fitnesscenteret.

Betaling af medlemskab kører via Nets og du betaler med Dankort. Når du tilmelder dig bliver du oprettet som bruger på Simplero, som er det system, hvori klubben ligger. OBS! Hvis du allerede har et Simplero ID, skal du ikke oprette dig igen.

Derefter skal du bare gå ind i Simplero og bruge materialet direkte fra medlemssiden.

For kun 165,40 kr pr. måned (årligt abonnement på 1985 kr.) er alt materialet tilgængeligt, lige så længe du har er medlem af min Kaisainde Verden.

Du kan også vælge at betale 850 kr hver 3. måned eller 1400 kr hver 6. måned.

Skulle du få lyst til at melde dig ud, så er det blot at trykke på en knap inde i Simplero. Og du kan selvfølgelig til enhver tid, melde dig ind igen, hvis du skulle fortryde det.

Medlemmer af Kaisainde Verden siger:

“Det har været utrolig spændende og lærerigt og meget brugbart. Lære sig selv bedre at kende – få styrke og gode redskaber til at arbejde videre med. At komme bedre ned i sin krop. Og ja det har været så godt. og jeg vil varmt anbefale til andre at prøve og jeg er helt sikkert med næste gang også. Og tusind tak til dig Mariakaisa for dit vidunderlige forløb”

“Mariakaisa er en unik kvinde, og den viden og den sparring, du får herinde i dette fantastiske forum, er berigende og får dig til at vokse som menneske. Du vil vil få hjælp til mange aspekter af dit liv, og de redskaber og den viden, du får, kan du bruge igen og igen resten af dit liv, så jeg kan varmt anbefale medlemskab”

“Det har været og er en fantastisk rejse jeg er på og Kaisainde verdenen understøtter det så smukt. Der er lærerige emner hver måned. Mariakaisa er dygtig og altid klar til at hjælpe.

Karin

“Det har været og er en fantastisk rejse jeg er på og Kaisainde verdenen understøtter det så smukt. Der er lærerige emner hver måned. Mariakaisa er dygtig og altid klar til at hjælpe.

Stemningen herinde er tryg og kærlig”

“Jeg har stor glæde af at være medlem – det er en fantastisk støtte til ens udvikling. Jeg kan varmt anbefale at blive medlem”

“Jeg kan virkelig anbefale Kaisainde Verden. Mariakaisa giver kærlig guiding og hjælp til selv-healing. Gruppen af medlemmer spejler Mariakaisas rummelige, kærlige og smukke væsen.

Gruppen er åben, kærlig, opløftende og støttende. Oveni hatten er det online, så det er når du vil og hvor du er.”

Er du blevet nysgerrig på energier og vil du lære mere om dem?
Udforske, hvor meget der kan ændres ved at være i energimæssig balance?

Så er min Kaisainde Verden lige noget for dig.

Jeg vil guide dig, inspirere dig, provokere dig, udfordre dig og på rigtig mange måder komme med mit bud på hvordan jeg ser det der sker, både i dig, menneskerne omkring os, i jorden og naturen, i hele verden og Universet.

 

Min Kaisainde VerdenBliv medlem her